Zoek

Audities

Beschikbare Posities
Altviool
Viool
Auditie Data

Speel je altviool of cello? Meld je aan voor 23 oktober, dan maak je kans mee te gaan op onze Beestenbende wintertournee van 28 december 2017 t/m 7 januari 2018. De audities vinden plaats in Amsterdam. Scrol naar beneden om je aanmeldformulier te verzenden.

Zet de data voor 2018 ook vast in je agenda.

Voorjaarstournee 2018 (4 t/m 14 april)
Audities: 15-18 februari

Zomertournee 2018 (1 t/m 19 augustus)
Audities: 17-19 mei

Algemene Informatie

Het Ricciotti ensemble is het meest maatschappelijk betrokken orkest van Nederland. Als je meespeelt, zie je een gevangenis en een asielzoekerscentrum eens van binnen en kom je in aanraking met zowel gelijkgestemden als mensen die nooit eerder een viool van dichtbij zagen. Daarnaast doe je kennis op van uiteenlopende muziekstijlen, leer je hoe je je nog beter kunt presenteren op het podium en krijg je alle kans om je te ontwikkelen op het artistieke, sociaal-maatschappelijke of organisatorische vlak.

Driemaal per jaar gaan we op tournee; bijna altijd is dat in vakantieperiodes. Om mee te mogen, moet er natuurlijk plek zijn en dien je eerst auditie te doen. Voor iedere tournee komen plekken vrij; een paar maanden voor een nieuwe tournee wordt bekend wie er allemaal weer meegaan en wie niet. Naast de auditiefragmenten die je per mail toegestuurd krijgt, wordt er van je verwacht dat je een solo stuk naar keuze van ca. 5 minuten voorbereidt. Er is geen piano aanwezig bij je auditie.

Profiel

Het Ricciotti ensemble is een orkest voor muziekvakstudenten en (ver)gevorderde amateurs. De gemiddelde leeftijd van de orkestleden is ongeveer 22 jaar. De minimumleeftijd is 18 jaar en tot je dertigste kun je deelnemen aan de audities. Hieronder kun je je aanmelden. Ben je geïnteresseerd, maar staat je instrument er niet bij of kan je de eerstvolgende tournee niet, laat dan toch je gegevens achter via info@ricciotti.nl: zodra er weer audities uitgeschreven worden, krijg je bericht.

Ledenbijdrage
Tijdens de tournee zijn alle maaltijden en overnachtingen gratis. We vragen een ledenbijdrage van € 85,- voor de aankomende tournee, dus voor nog geen tientje per dag kun je erbij zijn.

Aankomende Tournees
28 dec ’17 t/m 7 jan ’18
4 t/m 14 apr ’18
1 t/m 19 aug ’18
Auditieformulier

Vul dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ga naar het Auditieformulier
Auditieformulier
Vul dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *

E-mailadres *

Telefoon nummer

Instrument *

Bericht *

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.