Search

Tours

2018
Latest

Bevrijdingsdag

5 May ’18
©Wout Nooitgedagt

Op Bevrijdingsdag gaan we nog een keer met ons Gametourneerepertoire op pad! ’s Middags spelen we bij 'Lieve mensen' bij WOW Amsterdam en ’s avonds bij het componistendiner Vrije Noten in het Muziekgebouw. Met onze solist Akim Moiseenkov en verschillende digitale middelen die we inzetten als fysiek verbindend evenement, vieren we samen de vrijheid!

2018
Upcoming

JuR festijn 2018

Meerdere steden in Nederland

9 Jun ’18

Op zes centrale plaatsen in Nederland wordt een “Junior Ricciotti” (JuR) gevormd, bestaand uit elk 30 tot 40 leden vanuit bestaande jeugdsymfonieorkesten en orkesten van muziekscholen. De zes JuR’s staan onder leiding van oud-dirigenten van het Ricciotti en de huidige leden zitten als coaches verspreid tussen de deelnemers en assisteren in de organisatie. Zij studeren enkele werken in en ieder JuR geeft in zijn eigen regio 2 à 3 optredens op openbare plekken (zoals een winkelcentrum, plein, park of station) of sociale instelling (zoals een school, gevangenis, asielzoekerscentrum, ziekenhuis of kliniek). ’s Avonds komen alle JuR orkesten én het Ricciotti Ensemble samen en geven een spetterend slotconcert op een centrale locatie in het land.

2018
Upcoming

Ricciottiando en Cuba

7 till 19 Aug ’18
©Wout Nooitgedagt

Deze zomer halen we Cuba naar Nederland! Maak kennis met Cuba’s cultuur en grootse muziekgeschiedenis. We spelen werk van hedendaagse Cubaanse componisten, zoals de Cubaanse pianist Ramón Valle die met ons meegaat als solist, we laten klassieke Cubaanse muziek horen en doen een forse greep uit de popmuziek, jazz en populair Cubaans repertoire.

Tour Archive
 1. 2018
 2. Ricciotti’s Orchestration Competition 2018

  Ricciotti’s Gametour

  Ricciotti's Beestenbende

 1. 2017
 2. Scottish fling

  Tournée Dansante

 1. 2016
 2. Abraco Brasil

  Ricciotti's Crossovertocht

 1. 2015
 2. Ricciotti's JuR festijn

  Ricciotti's Bosnische Balkan Connectie!