Zoek

Audities

Beschikbare Posities
Diverse posities
Viool (concertmeester)
Auditie Data

Data 2019
Zet de tourneedata en auditiedata vast in je agenda:

Audities Voorjaarstournee : 18 januari en 20 januari
Voorjaarstournee 2019: 30 april t/m 5 mei

Audities Zomertournee: 23 t/m 25 mei
Zomertournee 2019: 22 juli t/m 7 augustus

Audities Najaarstournee 2019: 6 t/m 8 september
Najaarstournee 2019: 28 oktober t/m 2 november

Algemene Informatie

Het Ricciotti ensemble is het meest maatschappelijk betrokken orkest van Nederland. Als je meespeelt, zie je een gevangenis en een asielzoekerscentrum eens van binnen en kom je in aanraking met zowel gelijkgestemden als mensen die nooit eerder een viool van dichtbij zagen. Daarnaast doe je kennis op van uiteenlopende muziekstijlen, leer je hoe je je nog beter kunt presenteren op het podium en krijg je alle kans om je te ontwikkelen op het artistieke, sociaal-maatschappelijke of organisatorische vlak.

Driemaal per jaar gaan we op tournee; bijna altijd is dat in vakantieperiodes. Om mee te mogen, moet er natuurlijk plek zijn en dien je eerst auditie te doen. Voor iedere tournee komen plekken vrij; een paar maanden voor een nieuwe tournee wordt bekend wie er allemaal weer meegaan en wie niet. Naast de auditiefragmenten die je per mail toegestuurd krijgt, wordt er van je verwacht dat je een solo stuk naar keuze van ca. 5 minuten voorbereidt. Er is geen piano aanwezig bij je auditie.

Voor de aankomende voorjaarstournee 2019 komen er diverse posities beschikbaar. We zullen deze z.s.m vermelden op de website. Heb je interesse? Meld je dan aan via het auditieformulier onderaan de pagina.

Profiel

Het Ricciotti ensemble is een orkest voor muziekvakstudenten en (ver)gevorderde amateurs. De gemiddelde leeftijd van de orkestleden is ongeveer 22 jaar. De minimumleeftijd is 18 jaar en tot je dertigste kun je deelnemen aan de audities. Hieronder kun je je aanmelden. Ben je geïnteresseerd, maar staat je instrument er niet bij of kun je de eerstvolgende tournee niet, laat dan toch je gegevens achter via info@ricciotti.nl: zodra er weer audities uitgeschreven worden, krijg je bericht.

Aankomende Tournees
30 apr t/m 5 mei ’19
22 jul t/m 7 aug ’19
28 okt t/m 2 nov ’19
Auditieformulier

Vul het formulier in om je aan te melden en voor meer informatie over de auditieprocedure.

Ga naar het Auditieformulier
Auditieformulier
Vul dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *

E-mailadres *

Telefoon nummer

Instrument *

Bericht *

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.