Search

News

News
Ricciotti's Gouden Jubileumsessies #2

Nu de Gouden Jubileumtournee al weer even achter ons ligt, is het tijd voor deel 2 van het verjaardagsfeestje: het afronden van het jubileumalbum. We zijn te gast in het Muziekcentrum van de Omroep, met een handvol feestelijke stukken en inspirerende solisten. Op zondag 24 oktober ronden we de opnames af met een slotoptreden voor publiek. Kom je ook?

We brengen een kleine selectie ten gehore van de nummers die op het album komen. En natuurlijk presenteren ook een paar solisten hun bijdrage aan het album! Oud-Ricciottiaan klarinettist David Kweksilber neemt een arrangement van zijn knetterswingende klezmerachtige Klezz of ’19 mee. Sopraan Karin Strobos (een voor ons nieuwe solist!) brengt met ons een vers-van-de-pers arrangement van Henriëtte Bosmans’ Een lied voor Spanje. Ook komt Tim Kliphuis nog eens langs om zijn Astor’s Dream (een ode aan Piazzolla!) te laten horen. Je kunt het album die avond ook meteen bestellen, al zal je nog even geduld moeten hebben voor het op je deurmat ligt. We verwachten dat het album in april 2022 uitkomt.

Ben jij erbij op 24 oktober? Het optreden begint om 20.00 uur (19.30 uur deuren open), duurt een uur, heeft geen pauze en is gratis toegankelijk, wel werkt het MCO met de corona check app. Reserveren is noodzakelijk, dit kan via deze link. Vol is vol!

Wil je meer informatie over het optreden? Kijk dan op onze tourpagina.

Kun je niet komen? Je kunt de cd via deze link alvast bestellen.

Tour Blog

To read more about previous tours

click here